Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Diktet opp historie

Politiet står helt uten spor etter Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10), etter at to vitner som sa de hadde sett jentene ved en badeplass har endret sine forklaringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Begge vitnene har endret forklaring. Den ene, som tidligere har forklart at hun kjente jentene, sier i dag at hele historien var oppdiktet. Vi står nå uten noen sikre observasjoner av jentene etter at de forlot huset på Grim fredag kveld, sier leder for Sentrum politistasjon i Kristiansand, Ole Hortemo, til Fædrelandsvennen.

De to vitnene, som er i 10-12-årsalderen har tidligere sagt til politiet at de savnede jentene bade ved 3. Stampe i Baneheia i Kristiansand ved 19.30-tida på fredag.

Dykkere og en alpin redningsgruppe er satt inn i letingen etter jentene, melder NTB.

Det søkes ved stup og skrenter i området. Politiet vurderer å ta i bruk en miniubåt og et helikopter. 300 mennesker er ute og leter etter jentene.

SAVNET: Stine Sofie Sørstrønen
SAVNET: Lena Sløgedal Paulsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling