Dine gamle meldinger på Facebook kan dukke opp igjen

Bug herjer nettsamfunnet.

BUG: En bug skal være årsaken til at dine gamle meldinger på Facebook nå kan få et nytt liv. Det hevdes at også gamle private meldinger har blitt posta åpent på brukeres vegger og tidslinjer, men det nekter Facebook for at har skjedd. Foto: REUTERS / Valentin Flauraud / NTB scanpix
BUG: En bug skal være årsaken til at dine gamle meldinger på Facebook nå kan få et nytt liv. Det hevdes at også gamle private meldinger har blitt posta åpent på brukeres vegger og tidslinjer, men det nekter Facebook for at har skjedd. Foto: REUTERS / Valentin Flauraud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gamle meldinger fra år tilbake på Facebook ser ut til å få nytt liv igjen.

Ifølge flere internasjonale medier har Facebook blitt møtt av en klagestorm den siste tida etter at folks gamle meldinger har poppa opp i tidslinja deres igjen på Facebook. Flere brukere hevder meldingene er såkalte private meldinger som er forbeholdt avsender og en eller flere bestemte mottakere.

BBC melder at de fleste klagene kommer fra Frankrike.

Facebook nekter hardnakka for at gamle private meldinger har blitt offentlige. En kilde BBC har vært i kontakt med sier at det finnes ingen mekanismer som gjør det mulig at private meldinger kan bli publisert på en brukers vegg eller tidslinje.

Facebook har kommet med en uttalelse etter klagene, gjengitt i blant avisa The Telegraph:

- Et mindre antall brukere har vært bekymra etter at de feilaktig trodde private meldinger dukket opp i deres tidslinje. Våre ingeniører har undersøkt disse meldingene og har funnet at det dreide seg om gamle meldinger som alltid har vært synlige på brukerens profil. Facebook er fornøyde med at det ikke har vært noe svikt i den private delen til brukerne, sier talsmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer