Diplomat i homo-floke

Den sveitsiske ambassadøren i Tyskland kalte vokalisten i Scorpions homofil. Det skulle han ikke ha gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Borer er ambassadør ved den sveitsiske ambassaden i Berlin. Takket være hans vakre kone, eks-Miss Texas Shawne Borer-Fielding, har ambassadørparet fått innpass i jet-set miljøet i den tyske hovedstaden. Og dermed havnet ambassadøren som intervjuobjekt på et av Tysklands mange talk-show, ifølge Aftenposten.

Da han ble bedt om å kommentere et bilde av sin svært så utfordrende kledde, platinablonde kone på fanget til vokalist Klaus Meine i bandet Scorpions, falt uttalelsene vi får tro han angrer på i dag:

- Vet du ikke at han heller ville ha deg og meg enn en kvinne?

Sa ambassadøren. Før han etter sending fortsatte med å omtale Meine som homofil.

Utenriksminister Joseph Deiss i Bern skal være meget misfornøyd med hele affæren, og har gitt sin Berlin-utsending munnkurv. Sveitsisk sveitsisk presse har hisset seg opp over den udiplomatiske opptredenen. De påpeker ifølge Aftenposten at det ikke hører til hans diplomatiske oppgaver å uttale seg om en musikers seksuelle preferanser.

Før den noe uheldige talkshow-historien var Borer mest kjent for sine angivelige direkte-forbindelser inn i regjeringens topp-etasjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer