Diplomat i homo-floke

Den sveitsiske ambassadøren i Tyskland kalte vokalisten i Scorpions homofil. Det skulle han ikke ha gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Borer er ambassadør ved den sveitsiske ambassaden i Berlin. Takket være hans vakre kone, eks-Miss Texas Shawne Borer-Fielding, har ambassadørparet fått innpass i jet-set miljøet i den tyske hovedstaden. Og dermed havnet ambassadøren som intervjuobjekt på et av Tysklands mange talk-show, ifølge Aftenposten.

Da han ble bedt om å kommentere et bilde av sin svært så utfordrende kledde, platinablonde kone på fanget til vokalist Klaus Meine i bandet Scorpions, falt uttalelsene vi får tro han angrer på i dag:

- Vet du ikke at han heller ville ha deg og meg enn en kvinne?

Sa ambassadøren. Før han etter sending fortsatte med å omtale Meine som homofil.

Utenriksminister Joseph Deiss i Bern skal være meget misfornøyd med hele affæren, og har gitt sin Berlin-utsending munnkurv. Sveitsisk sveitsisk presse har hisset seg opp over den udiplomatiske opptredenen. De påpeker ifølge Aftenposten at det ikke hører til hans diplomatiske oppgaver å uttale seg om en musikers seksuelle preferanser.

Før den noe uheldige talkshow-historien var Borer mest kjent for sine angivelige direkte-forbindelser inn i regjeringens topp-etasjer.

Det hører med til historien at diplomat Borer skal ha bedt Klaus «Winds of change» Meine om unnskyldning.

<B>BEKLAGET:</B> Ambassadør Thomas Borer trives i jet-set miljøet i Berlin. Da passer det dårlig å være på kant med en kjent musiker.
LEGENDARISK:</B> Bandet Scorpions, med vokaliste Klaus Meine (til høyre) i spissen, har fans over hele verden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer