Direkte inne fra cella

Maxine Carr slapp å møte i retten en gang til i forbindelse med barnedrapene i Storbritannia. I dag forklarte hun seg på tv-linje fra fengselet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige gang Maxine Carr møtte i retten hersket den reneste lynsjestemning utenfor rettssalen. Rundt 500 mennesker hadde møtt opp for å vise sin avsky, mange av dem bevæpnet med egg og tomater. To kvinner gikk til angrep mot politibilen som den 28 år gamle kvinnen ble fraktet i. Carr er siktet for falsk forklaring i forbindelse med drapene på Holly Wells og Jessica Chapman.

I dag begynte Carr sin forklaring for dommeren i Petersborough Crown Court. Men hun slapp å møte mobben. Denne gangen forklarer hun seg fra cella i Holloway fengselet nord i London. På video-link fikk retten høre den svartkledte kvinnen gråtende forklare seg for dommeren. Hun kan også se rettens medlemmer fra cella, og var tydelig nervøs og blek, melder Sky News.

maxine Carr ble fengslet i ytterligere en måned, besluttet retten i dag.

Carrs 25 år gamle kjæreste Ian Huntley er siktet for å ha tatt livet av de to ungjentene Holly og Jessica. Drapene har utløst den rene lynsjestemning på de britiske øyene og fått mange til å kreve dødsstraff gjeninnført. Leger undersøker nå om Huntley var strafferettslig tilregnelig da drapene skjedde.

Mandag skal de to jentene begraves.

PÅ DIREKTEN: Maxine Carrs opptreden i retten skjer via video-link.