Direktør hevder noen er ute etter å ta henne: «Dette må hun tåle»

- Hun har en annen stil, sier nestleder.

- MÅ REGNE MED KRITIKK: Anita Krohn Traaseth mener hun og Innovasjon Norge er utsatt for en svertekampanje. - Må regne med kritikk, sier fagforbundnestleder. Foto Kristin Svorte / Dagbladet
- MÅ REGNE MED KRITIKK: Anita Krohn Traaseth mener hun og Innovasjon Norge er utsatt for en svertekampanje. - Må regne med kritikk, sier fagforbundnestleder. Foto Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth (43) i Innovasjon Norge mener interne krefter driver en svertekampanje mot henne og andre nye nøkkelpersoner i Innovasjon Norge, skriver Dagens Næringsliv.

«Traaseth mener noen er ute etter henne», skriver avisa.

I et blogginnlegg titlet «Ærre her det er party?» skriver Traaseth om det hun kaller drittpakker.

«Hva er svertekampanjer (drittpakker) og hvordan skiller de seg fra sunn, konstruktiv og viktig kritikk som av og til også skal felle ledere og andre personer med makt?

«Svertekampanjer er et velkjent fenomen, ikke bare her i landet. Men er det greit? Mange ser på, observerer i det stille, trekker seg tilbake, det blir ubehagelig og risikofylt å mene noe. Få eller ingen tør å snakke åpent om det, for det skal man ikke. Spesielt ikke sjefer. Det kan være farlig. Så derfor skal vi snakke litt om det.»

Kutt og høye lønninger I sitt halvannet år i Innovasjon Norge har direktøren stått i bresjen for store omstillinger og kutt i ansatte. Selskapet er siden blitt stevnet av seks ansatte i Norsk Tjenestemannslag (NTL), som hevder seg oppsagt på usaklig grunnlag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer