Direktør i Jernia trekker seg etter Dagblad-avsløring

- Uakseptabel oppførsel.

TREKKER SEG:: Kjededirektør Audun Holt i Jernia går av som følge av Dagbladets avsløring. Bakgrunnen for fratredelsen kan du lese om i morgendagens utgave av Dagbladet. Her fra kjedens hovedkontor på Sofiemyer i Akershus. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TREKKER SEG:: Kjededirektør Audun Holt i Jernia går av som følge av Dagbladets avsløring. Bakgrunnen for fratredelsen kan du lese om i morgendagens utgave av Dagbladet. Her fra kjedens hovedkontor på Sofiemyer i Akershus. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjededirektør i jernvarekjeden Jernia, Audun Holt, trekker seg med umiddelbar virkning fra sin stilling.

Årsaken er en pågående sak Dagbladet har jobbet med. Artikkelen dreier seg om et møte mellom Holt og en lokal butikkleder. Det ble gjennomført et skjult opptak av møtet, som Dagbladet sitter på.

- Uakseptabel ledelse Årsaken til at Holt trekker seg fra stillingen nå, er ifølge Jernia-ledelsen at det som kommer fram på lydopptaket er uønsket opptreden fra kjededirektøren.

- Holts oppførsel representerer uakseptabel ledelse, og slik skal vi ikke ha det i Jernia, sier selskapets administrerende direktør Ingar Steig Gunstad i en pressemelding.

Pressemeldingen fra Jernia kommer samtidig som Dagbladet jobber med artikkelen.

Administrerende direktør Gunstad tar over Holts tidligere ansvarsområde i kjeden.

Jernia skriver at direktøren under en samtale med den lokale butikklederen gjentatte ganger formulerte seg på en måte som står i sterk strid med de krav Jernia stiller til sine medarbeidere.

- Gjort en stor feil Kjededirektør Audun Holt hørte gjennom opptaket i går, og seinere ble dette innholdet gjennomgått av Jernias ledelse, skriver de i pressmeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer