Lønnsfesten i Oslo-skolen:

Direktør trakk seg: Avviser skolebråk

Avdelingsdirektør Hilde Gran fratrer sin nåværende stilling, og forteller om «god dialog» med Marte Gerhardsen. Gran avviser at hun kritiserte Gerhardsens styring av Oslo-skolen da hun kunngjorde sin fratreden.

I HARDT VÆR: Utdanningsdirektør i Oslo, Marte Gerhardsen, sier hun opplever at hun har skolebyråd Inga Marte Thorkildsens tillit, på tross av Dagbladets avsløringer om lønnsfesten i Oslo-skolen. Reporter: Steinar Suvatne. Foto: Nina Hansen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert

Mandag skrev Dagbladet at avdelingsdirektør Hilde Gran slutter i sin nåværende stilling i Utdanningsetaten i Oslo.

Gran, som har vært avdelingsdirektør i sju år, fortsetter i en annen stilling i etaten. Hun orienterte om fratredelsen under et internt møte mandag som Dagbladet ble gjort kjent med.

Dagbladet skrev i går at avisa var kjent med at Gran slutter i stillingen på grunn av misnøye til måten etaten ledes på. Ifølge Dagbladets opplysninger var særlig forholdet til ledelsen og direktør Marte Gerhardsen utslagsgivende for at Gran gir seg i nåværende stilling.

Dette tilbakeviser Hilde Gran. I en sms til Avisa Oslo understreker Gran også at hun ikke har sagt opp.

- Jeg har ikke sagt opp på stedet. Jeg har ikke sagt opp stillingen min, og vil fortsette i Utdanningsetaten, som har vært min arbeidsgiver gjennom mange år.

- Stor forståelse

Det samme skriver Gran i en e-post til Dagbladet, hvor hun også understreker at hun har vært i dialog med Gerhardsen siden oktober om jobbskiftet.

- Gerhardsen har vist stor forståelse for mitt standpunkt om å stille min plass til disposisjon, og vi har hatt en god dialog om alternative muligheter i UDA der jeg kunne få brukt min kompetanse», skriver hun i e-posten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer