Direktøren fakket båttyvene

Direktøren for Windy-boats skulle presentere den nye båtmodellen for engelske journalister da båttyver stakk avgårde med båten. Men så la de til land foran brygga der direktøren satt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Windy Boats-direktør Knut Heiberg-Andersen skulle ha med seg forretningsforbindelser og engelske sportsjournalsister i en Draco 845 Ocean med 250 hester. Men den gleden ble han snytt for, skriver Agderposten.

Millionbåten lå klar ved brygga da båttyver fikk øynene opp for doningen. Da direktøren kom med gjestene sine, var båten borte.

Heiberg-Andersen meldte båten stjålet og tok gjestene med i en annen båt. Turen gikk fra Arendal til Tvedestrand, der de engelske gjestene fikk middag på brygga.

- Jeg trodde ikke det jeg så da den stjålne båten kom glidende inn fjorden, sier Heiberg-Andersen til Agderposten. Han varslet øyeblikkelig politiet.

Tyvene, en mann og en kvinne, la til land for å fylle bensin. Men da de skjønte at slaget var tapt, forlot de båten. Kvinnen ble senere arrestert av politiet. Mannen er fremdeles på frifot.