Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Diskuterte kjøp av leiligheter

Ifølge Økokrim tyder e-postkorrespondansen mellom Trond Kristoffersen og Allan Marsland på at Kristoffersen har penger i utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal blant annet skyldes at disse har diskutert kjøp av to leiligheter i London.

Økokrim mener nemlig at korrespondansen tyder på at det er Trond Kristoffersen selv som vil kjøpe disse leilighetene, og at Allan Marsland bare skal være en stråmann.

I tingretten forklarte Kristoffersen at planen var at Marsland skulle opprette et fond som het Golden Reef som skulle kjøpe leilighetene i Walnut Court og Cheval Place.

Leiligheten i Cheval Place, som Trond Kristoffersen ei tid tilbake delte med ekselskerinnen Ruth Elliot, skal ifølge taksten være verdt nærmere 30 millioner kroner. Da Dagbladet i går snakket med Allan Marsland, avviste han innledningsvis at han har hatt noen forretningsmessig forbindelse med Kristoffersen angående disse leilighetene.

- Ifølge Trond Kristoffersen har dere diskutert mulighetene for at du skulle kjøpe leilighetene?

- Det har vært en diskusjon, men ingen av disse leilighetene vil bli solgt. Men om de skulle bli det, ville det bli til mitt selskap, sier Marsland.

Men Marsland manglet nok noe informasjon om sitt eget potensielle huskjøp, for ifølge Økokrims dokumenter var han seint i vår ikke helt sikker på hva som var hans rolle.

I en e-post til Kristoffersen spurte han derfor:

«Hva er min rolle i dette?» og «Har du bestemt hvordan dette vil bli finansiert?»