Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Disney dumper Demi

NEW YORK (Dagbladet): Nå har Disney trukket Demi Moores nye film fra sommerlanseringen fordi publikum misliker henne etter tre fiaskofilmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hollywoods dyreste skuespillerinne selger ikke lenger. Demi Moore får 70 millioner for filmer der hun er påkledd og 85 millioner der hun er naken. Den ferskeste fiaskoen var «Striptease», der Demi spilte mye med lite klær. Hun vant to priser for denne filmen, både for «Årets verste film» og «Årets verste skuespillerprestasjon».

Prøver på nytt

Hennes nye film, som var klar for lansering til den viktige sommersesongen, heter «G.I. Jane». Demi spiller en løytnant som vil bli den første kvinnelige marine-kommandosoldaten. Den spesielle enheten kalles Navy SEALS.

Newsweek skriver at test-publikummet liker filmen og Demi Moore. Problemet er at testgruppen er overrasket over at de liker Demi og filmen hennes, fordi de kommer til filmen med negative oppfatninger.

Overbetalt

En markedssjef i filmbransjen sier at «Moore er enormt overbetalt. Pr. i dag kan hun ikke engang brukes i en annonse».

Etter at «G.I. Jane» ble vist for testgruppene, forkastet Disney sine lanseringsplaner for filmen, som har kostet 420 millioner kroner å produsere.

- Vi vet ikke hva vi skal gjøre. Filmen er god, og Demi er fremragende. Men hvordan skal hun markedsføres? Folk vil rett og slett ikke se henne, sier en av direktørene i Disney til Newsweek.

Demi Moore har laget tre fiaskofilmer på rad: «The Scarlet Letter», «The Juror» og «Striptease».