Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Disse barna er døde

Her er lista og informasjon om de tretten ofrene i skole-massakren i Littleton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cassie Bernall.

For to år siden ble hun «født igjen» som kristen, og ble aktiv i kristne arrangementer og bibelgrupper. Tidligere hadde hun tilhørt et nihilistisk miljø. Hun hadde akkurat kommet hjem fra Storbritannia.

Corey Depooter, 17.

Likte å golfe, jakte og fiske. Tidligere bryter. Tok nylig en vedlikeholdsjobb i en golfklubb, for å spleise på en fiskebåt med en venn. Var en flink student. Måtte fjerne visdomstennene tidligere i år, og ble frustrert for at han gikk glipp av undervisning. Gjemte seg under et bord i biblioteket sammen med venner, da kulene rammet han.

Kelly Fleming, 16.

Dyktig låtskriver og forfatter. Skrev mange dikt og små historier basert på hennes eget liv. Lærte for tida å spille gitar. Flyttet fra Phoenix i Arizona for 18 måneder siden. Gledet seg til å ta førerkortet og ville ha en deltidsjobb. Hun ble drept i biblioteket.

Matthew Ketcher, 16.

Hans drøm var å komme med på skolelaget i amerikansk fotball. Løftet vekter. Hadde utelukkende karakteren A (beste karakter). Skutt i biblioteket etter at han prøvde å hjelpe venner som var skutt i videorommet.

Daniel Mauser, 15.

Svært flink matematikk- og naturfagsstudent. Fikk bare beste karakter på det siste karakterkortet. Likte langrenn og var med på skolens debattlag. Hadde akkurat kommet tilbake fra Frankrike.

William «Dave» Sanders, 47.

Data- og næringslivslærer i 24 år. Underviste også jentelag i basketball og softball. Basketballaget satt ny vinnerrekord det første året han trente dem (97-98). Gift, og etterlater seg to døtre og fem barnebarn. Ble skutt to ganger i brystet, mens han hjalp elever i sikkerhet. Overlevde i tre timer, til elevene var reddet.

Rachel Scott, 17.

Spilte hovedrollen i et skoleteatret «Smoke in the Room». Aktiv kirkegjenger. Likte å fotografere. Hans yngre bror, Craig (16), spilte død i biblioteket, og hjalp andre i sikkerhet.

Isaiah Shoels, 18.

Skulle få vitnemål i mai. Hadde problemer med helsa som barn, og måtte ha to hjerteoperasjoner. Ville inn på kunshøgskole og jobbe med musikk. Liten av vekst, men løftet vekter, spilte amerikansk fotball og drev med bryting. Løftet det dobbelte av sin egen vekt i benkpress. Ifølge vitner ble Isaiah skutt i hodet i ren henrettelsesstil i skolens bibliotek, på grunn av hans avstamning og interesse for idrett.

John Tomlin, 16.

Likte å kjøre off-road i Chevy'en sin. Etter skolen jobbet han i en blomsterbutikk, og tilhørte en kristen ungdomsgruppe. I fjor dro han på en misjonsreise til Mexico og var med å bygge et hus for fattige mennesker. Hadde planlagt å verve seg til hæren om to år.

Lauren Townsend, 18.

Hun var kaptein på et av jentelagene i basketball. Medspillere sa at hun var oppslukt av sporten. Ville studere biologi på høgskole.

Kyle Velasquez.

Daniel Rohrbough.

Steven Curnow.

Kilder: NBC, AP, WIRE