Disse får møte Obama på Statsministerens kontor

Den endelige lista er klar.

MØTER OBAMA: Stoltenberg og Støre er blant de heldige. Foto: Ørjan F. Ellingvåg/Dagbladet
MØTER OBAMA: Stoltenberg og Støre er blant de heldige. Foto: Ørjan F. Ellingvåg/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

Den endelige lista over hvem som får møte presidet Barack Obama sammen med statsminister Jens Stoltenberg er klar, melder NTB i kveld.

Fra regjeringen vil utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap), forsvarsminister Grete Faremo (Ap), miljø- og utviklingsminister Erik Solheim (SV) og olje- og energiminister Terje Riis-Johannesen (Sp) stille under samtalen med Obama.

I tillegg vil Norges ambassadør til Washington, Wegger Strømmen, være til stede under møtet, får NTB bekreftet av kommunikasjonssjef Trude Måseide ved Statsministerens kontor (SMK).

Fra Statsministerens kontor deltar statssekretærene Rita Skjærvik (Ap) og Torbjørn Giæver Eriksen (Ap), samt sjef for internasjonal avdeling ved SMK, Ingvard Havnen.

Dagbladet meldte tidligere i kveld at det spesielt er tre temaer Stoltenberg ønsker å ta opp når USAs president kommer på besøk.

- Vi kommer til å snakke om flere ting, men jeg vil legge vekt på det tosidige forholdet mellom Norge og USA, som har lange tradisjoner. Særlig nordområdene blir viktige, der vi har en del felles interesser, sa Stoltenberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer