40 000: Også fredag er nærmest alle innenriksruter med Norwegian kansellert på grunn av pilotstreiken. Opp mot 40.000 passasjerer blir rammet. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi
40 000: Også fredag er nærmest alle innenriksruter med Norwegian kansellert på grunn av pilotstreiken. Opp mot 40.000 passasjerer blir rammet. Foto: REUTERS/Darrin Zammit LupiVis mer

Disse fire flyene er det eneste Norwegian flyr innenlands i dag

- Samme som de siste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Også fredag er nærmest alle innenriksruter med Norwegian kansellert på grunn av pilotstreiken. Opp mot 40.000 passasjerer blir rammet.

Innenriks ser det fredag morgen ut til at det bare er følgende ruter som går som normalt: Oslo-Bergen klokken 13.20, Oslo-Trondheim 16.20, Oslo-Bergen 17.40 og Bergen-Oslo 16.20.

- Det er på samme måte som de siste dagene, med problemer innenriks, sa informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til NTB torsdag kveld.

Ifølge informasjonssjefen rammes mellom 35.000 og 40.000 passasjerer fredag. Samtidig forsøker selskapet å gjennomføre de fleste avganger fra Norge til Europa.

Avgangene til og fra Spania og Storbritannia går som planlagt, og det samme gjelder avganger på langdistanserutene til og fra USA, Dubai og Thailand.

(NTB)