Disse henges ut av Yssen

Giske, Stoltenberg, VG-redaktør, Fritt Ord-leder, LO-kolleger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I boka «Vi kan alle bli den lille» er det få som går klar av kritikk fra Ingunn Yssen.

Kulturminister Trond Giske, statsminister Jens Stoltenberg, VG-redaktør, Fritt Ord-leder og nestleder i internasjonal avdeling, Karin Beate Theodorsen, er blant dem som blir gjenstand for negativ omtale.

«Jeg oppfattet ham som en politiker med én sak på dagsorden: Trond Giske selv. Jeg stolte ikke på ham og venter ikke annet av ham enn akkurat dette», skriver Yssen i boka, som ble sluppet i dag.

Søndagsturen med JensI den 223 sider lange boka, gir Yssen også uttrykk for at hun savnet mer støtte fra Stoltenberg. Uttad hadde han gjort det klart at han ikke ville kommentere en personalsak. Men hvorfor gikk han da søndagstur med Valla? spør Yssen.

«Men hvor klokt var det å gå tur med Valla også denne søndagen?»

Hun antyder at Stoltenberg ble presset av den mektige LO-lederen til å rundt Sognsvannet 14.januar, fire dager etter at Yssens oppsigelsesbrev hadde stått på trykk i VG.

«At det var holkeføre forsterket bare det symboltunge ved turen. Ingen andre gikk tur den dagen, men Valla gjorde det, mens hun støttet seg på Jens».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer