Disse mennene er siktet for drapet på Sigrid (16)

37-åringen er dømt for grov overfallsvold tidligere. I 2006 holdt han på å bli drapsmann.

SITKET FOR DRAP:  En 64 år gammel mann og en 37 år gammel mann er siktet for drapet eller medvirkning av drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Privat
SITKET FOR DRAP: En 64 år gammel mann og en 37 år gammel mann er siktet for drapet eller medvirkning av drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 37 år gammel mann fra Sunnmøre, og en 64 åring fra Follo er siktet for drap eller medvirkning til drap på Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), som seint i går kveld ble funnet i et skogholt på Sofiemyr.

De to sitter i kveld i avhør på politihuset på Grønland, siktet for drap eller medvirkning til drap på den 16 år gamle jenta. Begge nekter straffskyld. Uprovosert grovt overfall Mannen (37) holdt på å bli drapsmann i 2006. I april året etter ble han dømt til ubetinget fengsel i to år for et voldsoverfall med jernstang.

Det var om ettermiddagen lørdag den 30.september 2006 at den da 32 år gamle mannen støtte på ei ung jente som akkurat hadde flyttet inn i samme eiendom i Waldemar Thranes gate i Oslo.

Hun trengte hjelp til å finne sikringsskapet i kjelleren, og den tilsynelatende hjelpsomme naboen tilbød seg å bli med ned i kjelleren.

Flere slag Den godt 20 år gamle jenta fortalte sju måneder seinere i Tingretten om hvordan hun opplevde den uhyggelige ettermiddagen. 

Plutselig kjente hun et voldsomt støt mot bakhodet da jernstanga traff første gang.  Etter at hun var gått i gulvet, begynte kvinnen å rope etter hjelp. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer