Disse personene er etterlyst for grovt væpnet ran

Kvinne fikk våpen rettet mot hodet i går.

MASKERT: Både mannen og kvinnen bar balaklavaliknende plagg. Her går de på bussen til Oppegård stasjon kort tid før ranet. Foto: POLITIET
MASKERT: Både mannen og kvinnen bar balaklavaliknende plagg. Her går de på bussen til Oppegård stasjon kort tid før ranet. Foto: POLITIET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Follo politidistrikt går nå ut med overvåkingsbilder i en etterlysning, etter at en ung kvinne ble brutalt ranet på Oppegård stasjon i går.

De to etterlyste gjerningspersonene var begge maskert, og tok bussen sammen med den ranede kvinnen til togstasjonen. Overvåkingsbildene er fra denne bussen.

Under ranet, som foregikk mellom 22.43 og 22.59, ble kvinnen truet med et håndvåpen mot hodet, og måtte gi fra seg veska. Den ble funnet i stasjonsområdet.

Politiet tror det dreier seg om en mann og en kvinne. Mannen beskrives som mest aktiv under ranet, og snakket engelsk til kvinnen som ble ranet. Han beskrives som i 18-årsalderen, ca. 165 cm høy, med «utenlandsk utseende» og gyllenbrun hud, brune øyne og slank. Han var iført svart jakke og svart hette, og var maskert med en balaklava eller liknende.

Den kvinnelige raneren skal også være i 18-årsalderen og ha norsk utseende med rundt ansikt. Også hun er ca. 165 cm høy. Hun har mørkeblondt som stakk ut under hetta hun hadde på seg. Hun hadde på seg ei lys jakke (fargen på to av bildene er noe forvrengt), svart treningsbukse og balaklava eller liknende. På beina hadde hun vintersko med pelskant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.