Disse to har vurdert Breiviks psyke

Legger fram ny psykiatri-rapport i dag.

HAR GJORT NY VURDERING: I dag overleverte psykiaterne Terje Tørrissen og Agnar Aspaas den andre psykiatriske vurderingen av terrortiltalte Anders Behring Breivik. Foto: TROND REIDAR TEIGEN/SCANPIX
HAR GJORT NY VURDERING: I dag overleverte psykiaterne Terje Tørrissen og Agnar Aspaas den andre psykiatriske vurderingen av terrortiltalte Anders Behring Breivik. Foto: TROND REIDAR TEIGEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag overleverte psykiaterne Terje Tørrissen og Agnar Aspaas den andre psykiatriske vurderingen av terrortiltalte Anders Behring Breivik.

Terje Tørrissen Terje Tørrissen (født 1960 i Molde) er en norsk overlege som er spesialist i psykiatri. Han har vært rettspsykiater siden 2002 og utført mer enn 80 fulle rettspsykiatriske erklæringer og over 110 prejudisielle erklæringer (per mars 2012), skriver Wikipedia.

Tørrissen tok medisinsk embedseksamen ved Universitetet i Tromsø i 1992 og ble spesialist i psykiatri i 2002, ifølge hans egen CV.

Tørrissen er født i Molde, oppvokst i Ålesund og bosatt i Ottestad i Stange kommune. Etter turnustjeneste i Harstad og Lyngen, var han kommunelege II og kommunelege I i Lyngen fra 1994-1997. Fra 1997 til 2001 var han ansatt ved Åsgård sykehus, RiTø (UNN), før han ble ansatt ved SI HF, Sanderud som overlege ved akuttpsykiatrisk avdeling fra 2002-2005 og ved avd. for psykosebehandling og rehabilitering fra 2005-2009.

Fra 2009-2010 var han overlege ved akuttpsykiatrisk avdeling på SI HF, Sanderud. Siden 2010 har Tørrisen vært ansatt ved VPP-Hammerfest i deltidsstilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer