Disse tøffingene hacket Lisebergs Facebook-side

La ut bilder av kjønnsorganer på fornøyelsesparkens hjemmesider.

«HARDE»: Med Syndicate Legion-tatoveringer på halsen, poserer disse gutta på Lisebergs Facebook-sider. Fornøyelsesparken arbeider med å stoppe hackerangrepet i kveld. Foto: Facebook/Liseberg
«HARDE»: Med Syndicate Legion-tatoveringer på halsen, poserer disse gutta på Lisebergs Facebook-sider. Fornøyelsesparken arbeider med å stoppe hackerangrepet i kveld. Foto: Facebook/LisebergVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I kveld ble Lisebergs Facebook-side hacket. Fornøyelsesparken har over 100 000 som følger dem på nettsamfunnet, av dem mange barn.

Det er tilsynelatende «gjengen»  Syndicate Legion som står bak hackerangrepet. Den første meldingen fra de «nye» eierne av Facebook-siden la ut ei lenke til hjemmesida til Syndicate Legion med den supertøffe teksten «NO REGRET$ NO RETURN / RED & BLACK / ... $YNDICATE LEGION».

Liseberg arbeider med saken Gruppas hjemmeside er preget av at medlemmene liker å posere ved siden av hverandre og vise fram tatoveringer og store muskler.

«$YNDICATE LEGION är en mångkulturell organisation och är helt opolitisk», skriver organisasjonen på sine hjemmesider. Gruppa ble startet på en soningsanstalt.

Organisasjonen har 18 års grense og det er en prøvetid på to år før man er fullverdig medlem. «Gjengen» skriver videre at de ikke aksepterer seksualforbrytere og kvinnemishandlere som medlemmer.

Gøteborgposten skriver i kveld at gruppa også la ut bilder av mannlige kjønnsorganer, men dette er nå fjernet fra siden.

SLADDET: På hjemmesiden sin er ansiktene til medlemmene sladdet. Bildet på Facebook er imidlertid uten sladd. FAKSIMILE: Syndicate Legion
SLADDET: På hjemmesiden sin er ansiktene til medlemmene sladdet. Bildet på Facebook er imidlertid uten sladd. FAKSIMILE: Syndicate Legion Vis mer

- Vi vet om hackerangrepet og jobber nå med å løse problemet, sier Julia Vasilis, informasjonssjef på Liseberg, til Gøteborgposten.

Latter og forakt Gruppa mottar blandede reaksjoner på sitt barske stunt, der de har tatt over fornøyelsesparkens side. Flere ler seg skakke, mens andre ikke er like begeistret.

«Tragiskt. Vissa har tydligen inget bättre för sig än att förstöra för andra ...väldigt lämpligt för barn dessutom. Skämmes på er jävla miffon!», skriver en kvinne.

«Ojdå...någon som var för kort i rocken och blev nekad att åka karusell??», skriver en annen.

KJØNNSORGANER: Fornøyelsesparken er fortvilet etter at bilder av mannlige kjønnsorganer ble publisert på Facebook-siden deres. Foto: Liseberg
KJØNNSORGANER: Fornøyelsesparken er fortvilet etter at bilder av mannlige kjønnsorganer ble publisert på Facebook-siden deres. Foto: Liseberg Vis mer