Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Disse veiene blir stormstengt

Følg veisituasjonen minutt for minutt i interaktivt kart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Send dine uværsbilder til sms/mms 2400 eller 2400@db.no.

(Dagbladet): Statens vegvesen og politiet advarer billister i Sør-Norge om svært vanskelige kjøreforhold når stormen treffer med full styrke utover ettermiddagen og kvelden. Når prognosene slår til, med kraftig vind, massivt nedbør og temperaturfall, vil det kunne medføre en rekke stengte fjelloverganger og veistrekninger i lavlandet.

Det interaktive kartet over oppdateres med de viktigste trafikkmeldingene idet de offentliggjøres. De kan også leses i tekstversjon på nettsidene til Statens vegvesen.

Politiet i kystnære strøk sier at underkjølt regn er «i ferd med å lage fryktelig glatte veier» på kort tid. Agder politidistrikt går ut med spesielt varsel til alle som skal ut med bil i innlandet langs sørlandskysten.

- Strøbiler er i aksjon på en rekke strekninger. Det ser ut som det verste uværet i Agder-fylkene vil komme vest for Kristiansand, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikts hovedbase i Kristiansand til Dagbladet.

Les også: - Ha tørr ved i ovnen, kaffe på en termos og en lommelykt eller telys klart