Tatt av kvikkleireskredet

- Ditt største ønske var å bli bestemor

Rasa Lasinskiene var en av de ti som mistet livet i kvikkleireskredet i 30. desember. Torsdag ble hun begravet fra Gjerdrum kirke.

RAKK Å BLI BESTEMOR: Rasa Lasinskiene ble bestemor til lille Adam Povilas Gulbinas, seks måneder før raset. Foto: Privat
RAKK Å BLI BESTEMOR: Rasa Lasinskiene ble bestemor til lille Adam Povilas Gulbinas, seks måneder før raset. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag ble Rasa Lasinskiene begravet fra Gjerdrum kirke. Hun var en av de ti personene som mistet livet i kvikkleirestedet i Gjerdrum 30. desember i fjor.

Lasinskienes sønn Mantas Gulbinas og hans samboer Salwa Alkaiysi var noen av familiemedlemmene som holdt tale i begravelsen. Det er Romerikes Blad som omtaler saken.

- Ditt største ønske var å bli bestemor. Det fikk du oppleve i seks måneder. Tusen takk for at du var en fantastisk kone, en snill og omtenksom mamma og en morsom og snill bestemor for Adam. Han skal få vite hvor høyt elsket han var av deg, sa familien i kirken, ifølge RB.

Lasinskiene var en fargerik person, som førte til at de oppmøtte i begravelsen kledde seg i forskjellige farger, til ære for den avdøde.

Siste som ble funnet

Det var 22. mars at Rasa Lasinskiene (49) ble funnet .

Laskinene var den siste av i alt ti personer som var savnet etter skredet.

Politimester Ida Melbo Øystese i Øst politidistrikt sa den gang at hun er glad for at de etterlatte slipper å leve i uvisshet om hva som skjedde med sine kjære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer