DN: Riksrevisor Foss innrømmet dårlig behandling av ansatt

- Jeg har vært ufin, sa Foss ifølge DN.

UFIN: - Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss fredag, ifølge DN. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UFIN: - Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss fredag, ifølge DN. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Riksrevisor Per-Kristian Foss innrømmet dårlig behandling av ekspedisjonssjef Berit Mørk i et allmøte fredag, melder Dagens Næringsliv.

Avisa hevder å kjenne til hva som ble sagt i fredagens allmøte i Riksrevisjonen. Der beklaget Foss blant annet til Mørk for kommentarer i toppledergruppen (TLG).

- Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss.

En arbeidsmiljøundersøkelse i fjor høst viste at ansatte var misfornøyde med Foss. Nå er kritikken mot hans lederstil kommet opp igjen.

- Godt allmøte

Mandag sa Foss at saken om hans lederstil ikke har handlet om en enkeltperson. Det var etter at ansatte hadde sendt en støtteerklæring på bakgrunn av behandlingen av Mørk.

Til DN vil ikke Foss svare på hvorfor han har endret forklaring.

- Jeg følte allmøtet ble godt mottatt, basert på applaus og mange gode tilbakemeldinger, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer