Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

DN: Riksrevisor Foss innrømmet dårlig behandling av ansatt

- Jeg har vært ufin, sa Foss ifølge DN.

UFIN: - Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss fredag, ifølge DN. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UFIN: - Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss fredag, ifølge DN. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riksrevisor Per-Kristian Foss innrømmet dårlig behandling av ekspedisjonssjef Berit Mørk i et allmøte fredag, melder Dagens Næringsliv.

Avisa hevder å kjenne til hva som ble sagt i fredagens allmøte i Riksrevisjonen. Der beklaget Foss blant annet til Mørk for kommentarer i toppledergruppen (TLG).

- Jeg har ved en del anledninger vært ufin mot Berit direkte i TLG-møter ved at jeg har vært for utålmodig og brukt uttrykk som ikke skal brukes, sa Foss.

En arbeidsmiljøundersøkelse i fjor høst viste at ansatte var misfornøyde med Foss. Nå er kritikken mot hans lederstil kommet opp igjen.

- Godt allmøte

Mandag sa Foss at saken om hans lederstil ikke har handlet om en enkeltperson. Det var etter at ansatte hadde sendt en støtteerklæring på bakgrunn av behandlingen av Mørk.

Til DN vil ikke Foss svare på hvorfor han har endret forklaring.

- Jeg følte allmøtet ble godt mottatt, basert på applaus og mange gode tilbakemeldinger, sier han.

- Jeg synes det var et godt allmøte, skriver Mørk i en melding.

Foss har vært riksrevisor siden 2014. I desember ble han gjenvalgt for fire nye år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media