Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

DNA-analyserer materiale fra Maridalen

Politiet vet verken kjønn eller alder eller på personen som onsdag ble funnet død og forbrent i et bål i Maridalen. Dødsårsaken er også ukjent.

MANN SIKTET FOR DRAP: Torsdag ble en mann pågrepet for drap og likskjending, etter at en død person ble funnet i Maridalen i Oslo. Politiet opplyser på en pressekonferanse torsdag at de enda ikke kjenner den avdødes identitet. Video: Frank Karlsen / Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personen som onsdag ble funnet død i et bål i Maridalen, er fremdeles ikke identifisert.

- Oslo politidistrikt har mottatt foreløpig obduksjonsrapport; dødsårsak, kjønn og alder er fremdeles usikkert, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

I går ble det gjennomført omfattende tekniske undersøkelser ved funnstedet, og politiet skriver at de har sikret materiale som nå er sendt til DNA-analyse.

Etterforskningen pågår for fullt med både tekniske og taktiske undersøkelser.

John Edvin Lie (55), tidligere kjent som Johnny Olsen, som på 80-tallet ble dømt for de såkalte Hadelandsdrapene og tilsto to bomber mot Blitz-huset på 90-tallet, er siktet for drap og likskjending av den uidentifiserte personen.

Han ble i går varetektsfengslet i fire uker, men nekter straffeskyld og har anket kjennelsen.

- Alt er løgn. Alt er bare løgn, ropte han da pressen fikk beskjed om at gårsdagens fengslingsmøte skulle gå for lukkede dører.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media