MANN SIKTET FOR DRAP: Torsdag ble en mann pågrepet for drap og likskjending, etter at en død person ble funnet i Maridalen i Oslo. Politiet opplyser på en pressekonferanse torsdag at de enda ikke kjenner den avdødes identitet. Video: Frank Karlsen / Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer

DNA-analyserer materiale fra Maridalen

Politiet vet verken kjønn eller alder eller på personen som onsdag ble funnet død og forbrent i et bål i Maridalen. Dødsårsaken er også ukjent.

Personen som onsdag ble funnet død i et bål i Maridalen, er fremdeles ikke identifisert.

- Oslo politidistrikt har mottatt foreløpig obduksjonsrapport; dødsårsak, kjønn og alder er fremdeles usikkert, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

I går ble det gjennomført omfattende tekniske undersøkelser ved funnstedet, og politiet skriver at de har sikret materiale som nå er sendt til DNA-analyse.

Etterforskningen pågår for fullt med både tekniske og taktiske undersøkelser.

John Edvin Lie (55), tidligere kjent som Johnny Olsen, som på 80-tallet ble dømt for de såkalte Hadelandsdrapene og tilsto to bomber mot Blitz-huset på 90-tallet, er siktet for drap og likskjending av den uidentifiserte personen.

Han ble i går varetektsfengslet i fire uker, men nekter straffeskyld og har anket kjennelsen.

- Alt er løgn. Alt er bare løgn, ropte han da pressen fikk beskjed om at gårsdagens fengslingsmøte skulle gå for lukkede dører.

Dagbladet følger saken.