Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

DNA-svar i løpet av uka

Viggo Kristiansens forklaring slår sprekker dersom politiet får svarene de ønsker på de biologiske prøvene. Resultatene kommer trolig i løpet av uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet håper prøvene kan bevise at Viggo Kristiansen (21) har vært på drapsstedet. Kristiansen benekter enhver befatning med drapene på Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8) i Baneheia 19. mai.

- Vi fikk beskjed om at det kunne ta en til to uker før vi kunne vente et svar da vi sendte inn prøven. Torsdag har det gått to uker, så vi håper på et svar i løpet av uka, sier kriminalsjef Arne Pedersen i Kristiansand politidistrikt til NTB.

Politiet vil i morgen avhøre begge de siktede på nytt. Men først skal 19 år gamle Jan Helge Andersen få møte sine foreldre.

Møtet vil foregå under de samme strenge rammene som under mandagens møte mellom Viggo Kristiansen og moren. Det vil blant annet si at det skal være to politimenn til stede hele tiden. Jan Helge Andersen får ikke lov til å snakke med foreldrene om drapssaken.

(NTB)