DNB Markets anbefaler å kjøpe Opera Software

Selv etter fredagens oppgang til ny all-time high tror DNB Markets at det er mer å gå på.

ANBEFALER OPERA: DnB Markets og Christer Roth anbefaler Opera Software og mener aksjen har mer å gå på. Foto: Berit Roald / Scanpix
ANBEFALER OPERA: DnB Markets og Christer Roth anbefaler Opera Software og mener aksjen har mer å gå på. Foto: Berit Roald / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no): Etter at Opera Software la frem gode kvartalstall fredag, og annonserte at søkeavtale med Google var forlenget frem til juli 2015 - med bedre betingelser enn tidligere - steg aksjen til ny all-time high.

Etter fredagens friske oppgang, handles Opera flatt på 54 kroner i mandagens handel på Oslo Børs. Det verdsetter selskapet til 6,6 milliarder kroner.

En rekke meglerhus har reagert med å oppjustere både kursmål og estimater. Blant disse er også DNB Markets, som mener at aksjen kan stige nye 31 prosent.

Anbefaler kjøp Meglerhuset, med Opera-analytiker Christer Roth i spissen, mener at solide kvartalsresultater og en viktig avtale for Skyfires Rocket Optimizer bør fortsette å styrke investorenes tillit til det langsiktige vekstpotensialet i Opera.

- Vi opprettholder en kjøpsanbefaling på Opera, og har løftet kursmålet fra 67 til 71 kroner aksjen, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.

Opera Software har steget 71 prosent på Oslo Børs så langt i år, mens den er opp 21 prosent det siste året.