DNB-sjef Rune Bjerke frastjålet bilen

Dattera lånte farens Buddy. Nå er den frastjålet.

DATTER OG FAR: Her Vilde Bjerke Rieber-Mohn sammen med far Rune Bjerke og den aktuelle Buddyen som nå er stjålet. Foto: Privat
DATTER OG FAR: Her Vilde Bjerke Rieber-Mohn sammen med far Rune Bjerke og den aktuelle Buddyen som nå er stjålet. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Datter av DNB-sjef Rune Bjerke og tidligere varaordfører i Oslo Libe Rieber-Mohn, Vilde Bjerke Rieber-Mohn hadde følgende melding å komme med på Facebook i ettermiddag:

«Vår kjære blå buddy ble stjålet i natt! Fint om alle holder øye etter den hvis dere er ute og kjører! Den kan jo ikke ha kommet så langt. Den har EL4499 på skiltet bak!» skriver hun.

Bjerke Rieber-Mohn sier til Dagbladet at bilen trolig ble stjålet i natt. Forholdet er også anmeldt til politiet. Nå håper hun på hjelp til å få tilbake bilen.

- Den har vært parkert i gata på Fredensborg. Vi har anmeldt og ringt alle tausteder for å sjekke at den ikke er tauet inn. Vi har et veldig stort ønske om å finne den igjen, sier hun.

Den elektriske norskproduserte bilen er registrert på DNB-sjef Rune Bjerke og det var dattera Vilde som lånte den for anledningen.

- Det er kjempetrist, så jeg håper noen har sett den. Den kan ikke komme veldig langt uten at den lades, sier hun.

Informasjonsdirektør i DNB, Even Westerveld, bekrefter overfor Dagbladet at bilen er stjålet og at forholdet er meldt politiet. Rune Bjerke selv har ikke vært tilgjengelig for kommentar.