Du leser nå Dagbladet Pluss

Verdens økonomiske forum

DNB-sjefen avfeier kryptovaluta: – Ikke noe for framtida

Rune Bjerke har ikke noen stor tro på kryptovaluta, mens en nobelprisvinner og ledende økonom mener bitcoin «vil bli regulert ut av eksistens».

HAR IKKE TROEN: DNB-sjef Rune Bjerke har ikke tro på at kryptovaluta er noe for framtiden, men han vil ikke avskrive teknologien bak. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
HAR IKKE TROEN: DNB-sjef Rune Bjerke har ikke tro på at kryptovaluta er noe for framtiden, men han vil ikke avskrive teknologien bak. Foto: Arne V. Hoem / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DAVOS (Dagbladet): Da verdenseliten møttes for å diskutere noen av de viktigste problemstillingene for framtida under Verdens økonomiske forum (WEF) i sveitsiske Davos, var det vanskelig å komme utenom den eksplosive utviklingen av kryptovaluta.

– Det er en utrolig mulighet til å møte ledere og sammen tenke på og diskutere noen av de største utfordringene og temaene i verden i dag, sa USAs tidligere utenriksminister John Kerry til Dagbladet i Sveits.

Et av temaene han mente ville være på agendaen i Davos var kryptovaluta.

– Folk investerer i det. Det er snakk om store summer og det har en verdi, så det kommer til å bli snakket om, sa Kerry til Cointelegraph i forbindelse med WEF-uka.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.