Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Do-trengt stoppet flyavgang

Hentet av politiet etter «mistenkelig oppførsel.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): To personer ble i ettermiddag hentet om bord på en United Airlines-fly i Los Angeles etter det man fryktet var en trusselsituasjon.

Ifølge talsmann for flyplassen holdt mannskapet på flyet på med å forberede avgang da en av passasjerene insisterte på å gå på toalettet. En flyvertinne ba passasjeren om å sette seg ned, men han nektet.

Den kabinansatte syntes mannen oppførsel var mistenkelig og varslet kapteinen. Passasjeren, en mann fra Midtøsten, og hans reisefølge ble hentet av politiet og plassert i varetekt.

Etter å ha undersøkt flyet, passasjeren og bagasjen er imidlertid trusselsituasjonen avblåst.

Politiet ved Los Angeles International Airport sier passasjeren motsatte seg flyvertinnens ordrer om å bli sittende fordi han hadde et stort behov for å gå på do, melder AP.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling