Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dobbel Scotch nektet på bar

Iført nasjonaldrakten dro skottene Brian Turnbull og Robert Greenshields på nyttårsfeiring i Oslo. Lite skjønte de da dørvakta på utestedet Barock nektet dem adgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dørvakta ba dem ta på seg bukser. - En nasjonal fornærmelse, sier de to skottene skuffet.

I høytidene er kilten like selvsagt for skotter som bunaden er for oss nordmenn. Brian Turnbull og Robert Greenshields ville hedre sitt vertskap i foreningen Junior Chamber ved å iføre seg nasjonaldrakten under nyttårfesten.

Etter rakettoppskytingen i Frognerparken reiste de ned til byen for å fortsette feiringen. På utestedet Barock kom de imidlertid ikke lenger enn til døra. Høflig, men bestemt ristet vakta på hodet og ba dem gå ut av køen.

- Vi fikk beskjed om at vi ikke ville slippe inn med kilt. Vakta sa at de ikke slapp inn menn med skjørt, og ba oss kom igjen med bukse, forteller Brian Turnbull.
Fortvilet prøvde han å fortelle vakta at dette var nasjonaldrakten deres. Det fineste antrekket de kunne ha på seg til fest.

Daglig leder Jonas Johannesen ved Barock kjenner ikke til hendelsen. Han synes det hele er beklagelig.

- Noe må ha gått galt i døra. Enhver person som har pyntet seg i nasjonaldrakten, skal få komme inn på Barock dersom han ellers er skikket til det, sier Johannesen.

<B>OPPSKJØRTET: </B> Skottene Brian Turnbull og Robert Greenshields ble nektet adgang på utestedet Barock fordi de hadde på seg kilt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling