Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dobbeltdrapsdømt ikke skutt

TØNSBERG (Dagbladet): Erfarne politietterforskere ble lurt trill rundt. Hullet i panna til Bjørn Andre Johannesen stammet ikke fra en kule.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det går fram av den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk Institutt i Oslo som kommer til Tønsberg politidistrikt i dag.

Det som visuelt sett fremstod som et kulehull, er trolig forårsaket av et sjøpattedyr. Det er ikke skader på kraniet til den omkomne.

Overraskelse

Opplysningene fra rettsmedisinerne kom, etter det Dagbladet erfarer, som en stor overraskelse på etterforskerne. Selv om liket var ille tilredt etter fjorten dager i sjøen, var ingen i tvil om at det var merker etter et kulehull i panna.

Leder av etterforskningen, politiadvokat Jan Helge Palm, vil ikke si noe om den rettsmedisinske rapporten før seinere i dag.

Selv om det ikke er funnet ytre tegn på vold på Bjørn Andre Johannesen utelukker ikke politiet at han har vært utsatt for en kriminell handling.

Tok ut penger

Det er ennå ikke klarlagt hvilken fremmed person som oppsøkte Johannesen i leiligheten samme kveld han forsvant. Etter dette besøket gikk han ned på restauranten der han jobbet og tok ut 1150 kroner på visakortet sitt.

- Hvorfor? undrer politiet.

Hele Norges coronakart