Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dobbeltdrapsmann avbrøt sultestreik

Engelsk avis kaller Huntley feig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ian Huntley (30) soner en livstidsdom i Yorkshires Wakefield Prison for drapene på de to tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman. Jentene forsvant fra Soham i august 2002. De ble drept, avkledd og brent for å skjule kroppene. Restene av likene ble dumpet i en grøft. Huntley ble mistenkt for drapene og arrestert sammen med kjæresten Maxine Carr, som hadde hatt de to på skolen.

Huntley er svært upopulær i Storbritannia etter de groteske drapene, og da det for noen dager siden ble kjent at han hadde gått til sultestreik med formålet å dø av sult, var det mange som jublet.

I dag ble det kjent at dobbeltdrapsmannen har avbrutt sultestreiken etter fem dager. Kilder i fengselet sier at de synes det er synd at Huntley avbrøt streiken, og den engelske avisa The Sun går ett skritt lenger: Den kaller 30-åringen for feig og svak som ikke klarer å sulte seg i hjel.

Det er uklart hva som er årsaken til Huntleys sultestreik. Han skal ha avbrutt streiken fordi 'det gjorde for vondt', skriver The Sun.

DREPT: Drapene på venninnene Holly Wells og Jessica Chapman sjokkerte britene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media