HVIL I FRED: Pimsiri Songngam (37) og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august. Foto: Ådne Husby Sandnes / Dagbladet
HVIL I FRED: Pimsiri Songngam (37) og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august. Foto: Ådne Husby Sandnes / DagbladetVis mer

Kirkenes-drapene:

Dobbeltdrapssiktet erkjenner å skutt kona og hennes sønn

Gjennom sin advokat, ifølge TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 59 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin egen kone og hennes sønn, erkjenner å ha skutt begge to.

Det melder TV 2.

- Jeg pratet med min klient i går. Under samtalen bekreftet han å ha skutt sin kone og hennes sønn, og så seg selv. Den erkjennelsen har også tingretten vist til, sier mannens forsvarer, advokat Stein Rønning til TV 2.

Mannen har ikke ønsket å ta stilling til skyldspørsmålet ennå. Han har heller ikke vært formelt avhørt ennå.

- Spørsmålet om straffskyld har flere elementer ved seg, utover å erkjenne den faktiske handlingen, presiserer forsvareren, ifølge TV 2.

Politiet i Finnmark opplyser i en pressemeldingen at den drapssiktede varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud i to av ukene.

Det var 37 år gamle Pimsiri Songngam og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam som ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august.

Begge var thailandske statsborgere, men bodde i Norge etter at 37 år gamle Pimsiri giftet seg med den siktede 59-åringen.

Hun tok med seg sønnen Petchngam til Norge.

Dagbladet har tidligere meldt at den 37 år gamle kvinnen hadde planlagt å flytte ut av boligen hun delte med den drapssiktede og hennes sønn, og inn på et krisesenter dagen etter at drapet skjedde.