Kirkenes-drapene:

Dobbeltdrapssiktet erkjenner å skutt kona og hennes sønn

Gjennom sin advokat, ifølge TV 2.

HVIL I FRED: Pimsiri Songngam (37) og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august. Foto: Ådne Husby Sandnes / Dagbladet
HVIL I FRED: Pimsiri Songngam (37) og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august. Foto: Ådne Husby Sandnes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 59 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin egen kone og hennes sønn, erkjenner å ha skutt begge to.

Det melder TV 2.

- Jeg pratet med min klient i går. Under samtalen bekreftet han å ha skutt sin kone og hennes sønn, og så seg selv. Den erkjennelsen har også tingretten vist til, sier mannens forsvarer, advokat Stein Rønning til TV 2.

Mannen har ikke ønsket å ta stilling til skyldspørsmålet ennå. Han har heller ikke vært formelt avhørt ennå.

- Spørsmålet om straffskyld har flere elementer ved seg, utover å erkjenne den faktiske handlingen, presiserer forsvareren, ifølge TV 2.

Politiet i Finnmark opplyser i en pressemeldingen at den drapssiktede varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud i to av ukene.

Det var 37 år gamle Pimsiri Songngam og hennes 12 år gamle sønn Petchngam Songngam som ble drept i Kirkenes natt til mandag 29. august.

Begge var thailandske statsborgere, men bodde i Norge etter at 37 år gamle Pimsiri giftet seg med den siktede 59-åringen.

Hun tok med seg sønnen Petchngam til Norge.

Dagbladet har tidligere meldt at den 37 år gamle kvinnen hadde planlagt å flytte ut av boligen hun delte med den drapssiktede og hennes sønn, og inn på et krisesenter dagen etter at drapet skjedde.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer