- Dobbeltgjenger på Theatercaféen

Kjendistjuven Pål Enger fikk seg en god latter i dag da han leste om det angivelige restaurantbesøket i Oslo. Rømlingen skal ha vært på et helt annet sted onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Advokaten hans, Fridtjof Feydt, er temmelig sikker på at kjendisfangen har en dobbeltgjenger som frekventerer fasjonable utesteder i hovedstaden.

- Indikasjonene på det er meget sterke, sier Feydt til Dagbladet: på nettet.

- Vi så ham

Flere norske kjendiser sier de så Enger ved 20.30-tida.

- Skulle han ikke ha vært et annet sted, tenkte jeg da jeg så Enger på Theatercaféen, sa fiolinisten Gro Elisabeth Sille til VG.

TV3s 'Etterlyst' programleder Per Henrik Stenstrøm spiste også på den fasjonable restauranten onsdag kveld. Da han dagen etter ble klar over at Enger var på frifot etter rømning kastet han seg på telefonen til politiet.

Grubler

I en telefonsamtale med advokat Feydt ved 13.30-tida i dag fortalte Enger at han lo godt da han leste om kafebesøket han aldri hadde vært på.

- Folk ser ham jo over alt. Det er ikke rart at klienten min blir mistenkt og dømt for mer enn han faktisk har gjort, sier Fridtjof Feydt til Dagbladet: på nettet.

Advokaten vil ikke ut med hvor rømlingen befinner seg.

- Jeg har snakket med ham to ganger, i går kveld og i dag. Begge gangene rådet jeg ham til å melde seg Enger tenker seg nøye om, han sliter mellom fornuft og følelsen av frihet, sier advokaten, og legger til:

- Friheten er jo sterkt begrenset når 90 prosent av Norges befolkning vet hvordan han ser ut og en god del politifolk er på jakt etter ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer