Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død etter kidnapping

Barnefaren bandt fast og knivskar sin tidligere samboer i natt. Så stakk han av med deres felles sønn på to år. Klokka 12.30 endte ferden mot en trailer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen på rundt 30 år omkom i frontkollisjonen, og sønnen ble fløyet til Regionsykehuset i Trondheim hvor han nå ligger på intensivavdelinga. 2-åringen er alvorlig skadd med kutt- og bruddskader, men tilstanden er stabil.

Familietragedien startet i Skaun i Sør-Trøndelag i natt.

- Mannen begikk fysisk og psykisk vold mot sin tidligere samboer, sier lensmannsbetjent Bjørn Ivar Ustad ved Skaun lensmannskontor.

Fikk dødsmelding

Politiet fikk meldinga i 08-tida. Da hadde kvinnen i starten av 20-åra ligget fastbundet i timesvis, mens hennes tidligere samboer kjørte rundt med sønnen. Skaun-politiet prøvde å oppspore barnefaren, men uten hell.

- I ettermiddag fikk vi dødsmeldinga fra Sunndal i Møre og Romsdal, sier lensmannsbetjent Ustad.

Rundt 15 mil unna kvinnens bolig hadde varebilen skåret over i motsatt kjørefelt - rett mot et vogntog.

Ulykka skjedde i 12.30-tida på riksvei 70 ved Romfo i Sunndal kommune.

Trailersjåfør uskadd

- Barnefaren døde og sønnen ble skadd. Heldigvis ser det ut som om 2-åringen skal komme fra kollisjonen med livet i behold, sier Ustad.

Lensmannen i Sunndal fikk meldinga fra en bil som kom kjørende rett etter smellet.

- Personbilen kom over i motsatt kjørefelt. Det skjedde på en bar og fin strekning. Vi vet ikke årsaken til ulykka, sier lensmannsbetjent Tone Anita Asp ved Sunndal lensmannskontor.

Trailersjåføren kom fra sammenstøtet uten fysiske skader.

Får psykisk hjelp

Barnemora har fått lettere behandling for de fysiske skadene på regionsykehuset, og får psykisk hjelp etter den dramatiske natta. Politiet vet ikke når barnefaren forlot boligen hennes, men anslår at det kan ha skjedd i 04-tida.