Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død kvinne er 33-åring fra Trondheim

Politiet i Sunndal vil ha tips. Kvinnen kan ha frosset i hjel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har identifisert den døde kvinnen som ble funnet død ved turområdet Torbudalen i Sunndal på Nordmøre søndag.

Kvinnen er 33 år og ble meldt savnet i Trondheim 31. august i år. Politiet antar at hun har vært i Sunndal helgen 2. - 3. september.

Tror det er en ulykkeEn av teoriene går ut på at kvinnen kan ha frosset i hjel.

- Dødsårsaken er ennå ikke klarlagt, men etteforskningen tyder på at det dreier seg om en ulykke. Det gjenstår imidlertid en del etterforskning for å få dette på det rene, sier politiinspektør Ole Ødegård ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt på en pressekonferanse i ettermiddag.

Politiet forsøker blant annet å få svar på om funnstedet er det stedet hvor kvinnen døde.

Bodde på hytte

Mye tyder på at 33-åringen har hatt tilhold i ei hytte lenger ned i dalen. Politiet undersøkte denne hytta i dag.

Politiet ønsker nå all informasjon om kvinnens bevegelser i tidsrommet 31. august - 3. september. Kvinnen er observert i sentrum av Sunndalsøra 2. september og ble fanget opp av videoovervåkingskameraer ved Sentrum bensinstasjon og ved inngangen til Totbudalen. Kvinnen var kledd i lys hettegenser og mørke benklær.

 SØKTE VED HYTTE: Politiet gjorde funn i dag ved en hytte hvor de tror den savnede 33-åringen har hatt tilholdssted. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet
SØKTE VED HYTTE: Politiet gjorde funn i dag ved en hytte hvor de tror den savnede 33-åringen har hatt tilholdssted. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet Vis mer

Politiet vet ikke hvorfor Trondheimskvinnen var i området.

Politiet er i ferd med å kartlegge nettverket til kvinnen og har snakket med rundt 30 personer. Ifølge politiet var 33-åringen ikke tilhørig i et narkotikamiljø eller et annet kriminelt miljø.

De vil først gå ut med kvinnens identitet når pårørende er varslet.

Lensmannen i Sunndal mottar tips på 71 68 98 06. Har du opplysninger i saken kan du også ringe Nordmøre og Romsdal politidistrikt på 71 58 9000.

FUNNET SØNDAG: Her i Torbudalen på Sunndalsøra ble 33-åringen funnet død.