En 58 år gammel kvinne ble lørdag morgen funnet død utenfor et helsesenter i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Årsaken til dødsfallet er ikke klar, men politiet håper obduksjonen vil gi svar. Foto: Tommy Henriksen / NTB scanpix
En 58 år gammel kvinne ble lørdag morgen funnet død utenfor et helsesenter i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Årsaken til dødsfallet er ikke klar, men politiet håper obduksjonen vil gi svar. Foto: Tommy Henriksen / NTB scanpixVis mer

Død kvinne funnet i Nordreisa blir obdusert

Karakteriseres som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 58 år gamle kvinnen som ble funnet død utenfor et helsesenter i Nordreisa kommune i Nord-Troms lørdag, blir obdusert mandag. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

- Kvinnen kommer ikke til å bli obdusert før mandag. Før det kommer vi ikke til å ha noen flere opplysninger om saken, sier operasjonsleder Øyvind Gundersen i Troms politidistrikt til NRK.

Politiet fikk lørdag morgen melding om at en kvinne var funnet død utenfor Sonjatun helsesenter på Storslett i Nordreisa kommune. 58-åringen var hjemmehørende i Nordreisa, og ifølge Nordlys jobbet kvinnen på helsesenteret.

Politioverbetjent Joachim Bakke bekrefter overfor avisen at de sjekker muligheten for at hendelsesforløpet før dødsfallet kan være fanget opp av overvåkingskameraer ved hovedinngangen.

(NTB)