FUNNET I HAVNEBASSENGET: Klokken 11.59 fikk politiet inn en melding om at det var en død person funnet i havnebassenget i Sandefjord. Kvinnen ble dekket til før hun ble kjørt fra stedet i en ambulanse. Foto: Lasse Ljung
FUNNET I HAVNEBASSENGET: Klokken 11.59 fikk politiet inn en melding om at det var en død person funnet i havnebassenget i Sandefjord. Kvinnen ble dekket til før hun ble kjørt fra stedet i en ambulanse. Foto: Lasse LjungVis mer

Død kvinne funnet i Sandefjord

Ble funnet i havnebassenget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi fikk inn melding om dette 11.59, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Jan Kristian Johnsrud, til Dagbladet. 

Den døde kvinnen ble funnet i havnebassenget i Sandfjord.

- Kvinnen ble sett av en forbipasserende. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. Kvinnen hadde ligget i vannet i noen timer. Av naturlige årsaker kan vi ikke si noe mer om dette akkurat nå, sier Johnsrud.

Iføge vitner ble kvinnen fort dekket til, og kjørt fra stedet i ambulansen.

Tror ikke det har skjedd noe kriminelt Foreløpig jobber ikke politiet ut i fra at det har skjedd en kriminell handling. Kvinnen har ingen ytre skader.

- Vi har ikke noe grunnlag for å si at det har skjedd noe kriminelt. Kvinnen er sendt til obduksjon, også vurderer vi saken etter det, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Johs Nysæter, til Dagbladet.

Kvinnens identitet er kjent for politiet. På nåværende tidspunkt jobber politiet med å varsle pårørende om hendelsen.