Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død kvinne kan ha vært turist

Politiet har verken identitet eller dødsårsak. Etterlyser tips fra publikum i Sunndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kripos bistår nå i etterforskningen av det som kan være et drap Torbudalen i Sunndal kommune. Avdøde er en kvinne som er betydelig eldre enn 18 år.

Men politiet har foreløpig ikke identifisert kvinnen, og ingen er meldt savnet i Nordmøre og Romsdal politidistrikt. I 20-tida i kveld hadde det heller ikke kommet inn meldinger fra andre politidistrikt i Norge som kan fortelle hvem avdøde er.

- Jo lengre tid det tar før vi får noen savnetmelding, desto mer sannsynlig er det at det ikke dreier seg om en lokal person, sier lensmann Hallvard Vermøy i Sunndal til Dagbladet.no.

Det var tre lokalkjente jegere som i 18-tida fant den døde kvinnen ved en grusvei ved Reinsvatnet. Jegerne skal ikke ha hatt hunder, noe som tyder på at kvinnen lå synlig til i terrenget. Politiet betraktet umiddelbart dødsfallet som mistenkelig

Kvinnen ble fraktet til St. Olavs Hospital for obduksjon, men den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke noe svar på dødsårsaken.

- Vi trekker ingen konklusjoner i dag, men vil trolig ha mer informasjon til offentligheten i morgen tidlig, sier lensmannen.

Kripos-etterforskere vil være på plass i Sunndal fra i morgen.

Politiet ber om at alle personer som har vært i Torbudalen i perioden fra og med onsdag 06.09.06 til og med søndag 10.09.06 tar kontakt med Sunndal lensmannskontor på telefon 71689800.

VANSKELIG ETTERFORSKNING: Den døde kvinnen ble funnet ved veien bak politisperringen i bakgrunnen. Politiet vet foreløpig ikke hvem hun var eller hvor lenge hun har vært død. MMS-foto: FRIDGEIR VALDERHAUG
VANSKELIG ETTERFORSKNING: Den døde kvinnen ble funnet ved veien bak politisperringen i bakgrunnen. Politiet vet foreløpig ikke hvem hun var eller hvor lenge hun har vært død. MMS-foto: FRIDGEIR VALDERHAUG Vis mer
MMS-foto: FRIDGEIR VALDERHAUG
MMS-foto: FRIDGEIR VALDERHAUG Vis mer