Minneord:

Død kvinne med spesielt Trump-ønske

93 år gamle Georgia hadde et helt eget ønske i nekrologen sin.

IKKE STEM: Avdøde Georgia May Adkins, ser helst at folk kan droppe å stemme på Donald Trump, framfor å gi blomster til begravelsen hennes. Foto: Julio Cortez / AP / NTB
IKKE STEM: Avdøde Georgia May Adkins, ser helst at folk kan droppe å stemme på Donald Trump, framfor å gi blomster til begravelsen hennes. Foto: Julio Cortez / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før 93 år gamle Georgia May Adkins døde av et slag, 28. september, var det én spesiell beskjed hun ville ha med i nekrologen sin.

«Ikke stem på Donald Trump».

Nekrologen hennes, som ble publisert i St. Paul Pioneer Press, inkluderte blant annet hvordan hun ønsket å bli kremert, og at det kom til å bli tatt smittevernhensyn under begravelsen.

I tillegg ønsket hun ikke å få blomster. Der det normalt ville stått at man kan donere penger eller andre ting, hadde Georgia en litt annen beskjed.

«Istedenfor blomster, ønsket Georgia at du ikke stemmer på Trump».

Oppfordringen har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, ifølge nyhetsbyrået AP. Noen synes beskjeden er morsom, mens andre har blitt provosert.

I en Facebook-tråd har barnebarnet hennes uttalt seg, og fortalt at bestemoren hennes var en rå dame, og at hun har fortsatt å være det selv etter sin død.

Georgia hadde, da hun døde, allerede mistet både ektemannen sin, eksmannen, samt søsteren sin, en datter, en sønn og en stedatter.

Igjen står tre gjenlevende døtre, en sønn, to stedøtre, 17 barnebarn, 24 oldebarn og ett tippoldebarn.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer