Død kvinne på Dal identifisert

Siktelsen mot 29-åring utvidet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som onsdag ble funnet død på Dal på Romerike, er identifisert som en 44-åring.

Samtidig er siktelsen mot en 29 år gammel mann i saken utvidet, men verken politiet eller mannens forsvarer, advokat Sigmund Øien, ønsker å kommentere hva siktelsen nå lyder på.

- Vi må se an utviklingen videre. Det vil være galt av meg å kommentere siktelsen nå, sier Øien til NTB.

29-åringen er varetektsfengslet i fire uker etter at kvinnen ble funnet død i en leilighet på Dal i Akershus onsdag. Han har til nå vært siktet for å ha forlatt henne i hjelpeløs tilstand.

Mannen sier han trodde kvinnen lå og sov og nekter straffskyld, men aksepterte fengslingen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten, som ble klar mandag ettermiddag, gir ikke noe klart svar på hvordan kvinnen døde, skriver Romerikes Blads nettutgave.

- Det har tatt litt tid, men nå er kvinnen identifisert, og arbeidet med å varsle pårørende er i gang, sier lensmann Karl-Vidar Solberg i Eidsvoll og Hurdal.

(NTB)

FUNNET DØD: I denne leiligheten ble den 44 år gamle kvinnen funnet død. Til nå er en 29-åring  siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. Foto: Dan Åsen Hansen, Scanpix
FUNNET DØD: I denne leiligheten ble den 44 år gamle kvinnen funnet død. Til nå er en 29-åring siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. Foto: Dan Åsen Hansen, Scanpix Vis mer
Død kvinne på Dal identifisert