TATT: Thomas Steven Sanders (53) er arrester for drapet på en 12 år gammel jente. Foto: FBI
TATT: Thomas Steven Sanders (53) er arrester for drapet på en 12 år gammel jente. Foto: FBIVis mer

«Død» mann arrestert i kidnappingssak

53-åring savnet siden 1994.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk seg en overraskelse da de pågrep en 53-åring mistenkt for drapet på en 12 år gammel jente fra Las Vegas tidlig søndag morgen.

Mannen, som har navnet Thomas Steven Sanders, ble erklært død av familiemedlemmer i Mississippi for 16 år siden, melder CNN.

- Nå vet vi derimot at han er i live og har bånd til flere delstater, skriver FBI i en pressemelding.

12-åringen Lexis Roberts ble i oktober funnet død i Louisiana. Lokale jegere fant jentas levninger i skogen. Jentas 31-årige mor har vært savnet siden september.

Ifølge politiet er moren ikke mistenkt for å ha noen rolle i datterens død.

Forlot familien Sanders forlot sin familie i 1987 og ble i 1994 erklært død av en domstol. Siden den gang har han imidlertid blitt arrestert flere ganger, både for trafikkforseelser, overgrep mot mindreårige og oppbevaring av narkotika, skriver nyhetsbyrået AP.

FUNNET DØD:  Lexis Roberts.
FUNNET DØD: Lexis Roberts. Vis mer

Han skal de siste årene ha bodd i en rekke forskjellige delstater og livnært seg ved salg av skrapmetall og bygningsarbeid.

Møtte mor og datter Ifølge den drepte jentas bestemor møtte Sanders mor og datter for få måneder siden. Deretter 12-åringen og moren flere fridager med Sanders, blant annet på tur i Grand Canyon. Politiet frykter Sanders også har tatt livet av moren.

Politiet har funnet et opptak fra en butikk i Las Vegas der Sanders kjøper ammunisjon av samme kaliber som Lexis Roberts er skutt og drept med.

Nå blir det vann og brød på 53-åringen, som ifølge politiet bare har igjen to fortenner i underkjeven.

SAVNET:  Suellen Roberts.
SAVNET: Suellen Roberts. Vis mer