Død mann funnet i Arendal

Mannen er identifisert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge Agderposten har ambulanse og politi rykket ut til Stuenes i Arendal onsdag ettermiddag etter funnet av en død person.

SISTE: Sent onsdag kveld bekrefter politiet på Twitter at avdøde er identifisert til å være en mann i begynnelse av 30-årene med lokal tilknytning. Pårørende er varslet.

- Vi har jobbet med å identifisere avdøde og varsle pårørende i kveld. Det vil bli grunnlag for etterforskningen videre, forteller Lars Hyberg i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ønsker ikke å si noe om dødsårsak eller å kommentere saken videre i kveld.

Klokka 14:20 fikk politiet telefon fra forbipasserende som meldte inn at de hadde funnet en død mann i et skogsområde.

I den forbindelse sperret politiet av området og krimteknikere har arbeidet på stedet der avdøde ble funnet.

Innsatsleder på stedet, Stig Thorbjørnsen, fortalte til Agderposten tidligere i dag at så vidt han vet er det ikke meldt om noen savnede i området, og politiet utelukker ikke at det kan ha skjedd noe kriminelt.

Ifølge avisa skal funnstedet være like i nærheten av en barnehage.

Foreldrene til barnehagebarna ble i ettermiddag informert om funnet av den døde personen per epost. Fra barnehagens side ble det presisert at ingen av barna var på stedet der mannen ble funnet.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer