Død mann funnet i bil i Fræna

Politiet: - Mistenkelig.

MISTENKTELIG DØDSFALL. En mann i 60-åra er tirsdag kveld funnet død i en bil i Fræna kommune i Møre og Romsdal. Foto: Google Maps
MISTENKTELIG DØDSFALL. En mann i 60-åra er tirsdag kveld funnet død i en bil i Fræna kommune i Møre og Romsdal. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 60-åra er tirsdag kveld funnet død i en bil i Møre og Romsdal.

- Det er gjort funn på stedet som gjør at vi etterforsker dødsfallet som mistenkelig, men jeg vil ikke gå nærmere inn på dette nå, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

Gjenoppliving Funnstedet er rett vest for Elnesvågen sentrum. Politiet ble varslet om funnet av den døde mannen klokka 18.51.

- Vedkommende blir sendt til obduksjon, sier operasjonsleder Korstad.

Politiet er i ferd med å varsle pårørende. Elnesvågen ligger i Fræna kommune.

- Ambulansepersonell gjorde forsøk på gjenoppliving før politiet kom til stedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser operasjonslederen til NTB.

Det var Romsdals Budstikke som først omtalte saken.

- Ikke bistand Konstituert avdelingsleder ved etterforskning i Molde, Dag Erling Austvik, sier til RB at de ikke kontakter Kripos for bistand.

- Vi er usikker på hva dette er, men vi gjør de undersøkelser vi må, sier han. Ettersom årsaken til dødsfallet ennå ikke er klarlagt, holder politiet alle muligheter åpne, sier Austvik.

Det er besluttet å gjennomføre obduksjon av avdøde torsdag.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer