Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død mann funnet i Nordland

I det samme området har det siden lørdag blitt lett etter to finske menn som var på fisketur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mannen er ikke identifisert. Dermed er det for tidlig å si om den døde personen er identisk med noen av de savnede, sier operasjonsleder Kjell Arvid Andersen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om funnet av den døde personen klokka 6.55.

De to finske turistene som er savnet i området, hadde leid et hus og en båt i Evenes. Leteaksjonen ble satt i gang da de to ringte slektninger i Finland og fortalt at de hadde fått problemer ute på fjorden. Lørdag kveld ble båten deres funnet med kjølen i været.

Mandag fortsatte letingen både på nord- og sørsiden av Ofotfjorden og med båter i fjorden. I formiddag fant letemannskaper fiskeutstyr, men det er uklart om dette tilhører de savnede finnene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling