Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død mann funnet på byggeplass ble ikke utsatt for noe kriminelt

Funnet i et rør i Bjørvika.

FUNNET DØD: Mann funnet død i et rør på byggeplass i Bjørvika.
Her blir han båret bort etter et omfattende arbeid med å få den døde opp fra røret.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FUNNET DØD: Mann funnet død i et rør på byggeplass i Bjørvika. Her blir han båret bort etter et omfattende arbeid med å få den døde opp fra røret. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som ble funnet død i et rør på byggeplassen i Bjørvika i Oslo, ble ikke utsatt for noe kriminelt, opplyser Oslo-politiet i dag. 

Det var en anleggsarbeider i Bjørvika som fant mannen og varslet politiet torsdag 21. april.

Politiet mener dødsfallet var en ulykke, men ønsker ikke å gå ut med ytterligere detaljer rundt ulykka eller dødsårsaken. 

- Vi har gjort tekniske undersøkelser, og foretatt vitneavhør av personer med ulik tilknytning til saken. Vi har også hatt dialog med svensk politi. Summen av det vi har klart å finnen ut, gjør at vi mener dette var en ulykke, sier Stein Olav Bredli, leder for voldsavsnittet i Oslo-politiet til Aftenposten.

Den døde mannen ble funnet i et rør på byggeplassen for det nye Munchmuseet i Bjørvika, vis-à-vis Operaen. Det var anleggsarbeidere som fant liket, og politiet måtte få bistand av brannfolk med skjærebrenner for å få kroppen ut.

Den avdøde var en svensk statsborger i 30-årene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!