Død mann funnet på Romerike

Lå bak bygning. - Ikke noe kriminelt, sier politiet.

HENTET UT: Den døde mannen ble i 15-tida hentet ut fra industriområdet der han ble funnet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
HENTET UT: Den døde mannen ble i 15-tida hentet ut fra industriområdet der han ble funnet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har sperret av funnstedet etter at en mann i 11-tida i dag ble funnet død på Skedsmokorset i Akershus, skriver Romerikes Blad.

Lå bak bygning Jourhavende jurist Haris Hrenovica ved Romerike politidistrikt opplyser til Dagbladet at mannen ble funnet utendørs, i et næringsområde. Han lå på baksida av en bygning.

- Han ble funnet av ansatte ved et firma i nærheten. Omstendighetene gjør at vi rutinemessig etterforsker saken som mistenkelig dødsfall, opplyser Hrenovica til Dagbladet.

Politiadvokaten vil ikke utdype detaljer om omstendighetene. I 14.30-tida var politiets tekniske etterforskere på stedet, og det var stor aktivitet innenfor sperringene.

- I tillegg har vi begynt å avhøre folk i området, sier juristen.

Avgjørende spor I 15-tida ble den døde mannen hentet ut fra området. Da hadde politiet nye opplysninger i saken.

- Spor vi har funnet, tyder på at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, sier Hrenovica til Dagbladet.

Han opplyser at de har identifisert den døde som en norsk mann i begynnelsen av 30-åra.

- Vi er i ferd med å varsle de pårørende nå, sier politiadvokaten - som ikke vil gå nærmere inn på hva det avgjørende sporet består i.

Politiet skal nå rutinemessig undersøke de tekniske bevisene og avvente rapporten fra obduksjonen for å få et klarere bilde av hendelsesforløpet.

ETTERFORSKNING: Politiets etterforskere er i full aktivitet på funnstedet i et industriområde på Skedsmokorset. MMS-foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
ETTERFORSKNING: Politiets etterforskere er i full aktivitet på funnstedet i et industriområde på Skedsmokorset. MMS-foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET Vis mer