Død mann funnet ved hus i Flekkefjord

Kvinne pågrepet og siktet for drap.

SIKRER ÅSTEDET: Politiet sikrer stedet der den døde ble funnet i morges. Foto: Erik Thime/Avisen Agder
SIKRER ÅSTEDET: Politiet sikrer stedet der den døde ble funnet i morges. Foto: Erik Thime/Avisen AgderVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Agder-politiet har iverksatt drapsetterforskning etter at en mann er funnet død like utenfor et hus i Flekkefjord. Ifølge Avisen Agder er en kvinne pågrepet og siktet for drap.

- Vi har nå pågrepet og siktet en kvinne for drap, sier politiførstebetjent Øystein Grytten ved Flekkefjord politistasjon til lokalavisa i 09.45-tida.

- Jeg kan bekrefte at vi etterforsker dødsfallet som mistenkelig, meldte Ove Austenaa, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til Dagbladet kort tid i forveien.

Ytre skader Ifølge Austenaa har den døde, som er i 60-åra, ytre skader - men verken operasjonslederen eller førstebetjenten vil foreløpig gå ut med flere detaljer.

- De pårørende er ikke varslet ennå, understreker Grytten overfor Dagbladet.

Han forteller at politiet ble varslet klokka 07.38.

- Det var en kommunalt ansatt som fant ham, sier førstebetjenten.

Samler bevis Krimteknikere og taktiske etterforskere er i full gang med henholdsvis å samle tekniske bevis og avhøre folk.

Ifølge Grytten ble kvinnen pågrepet på åstedet i 08.30-tida og brakt til Flekkefjord politistasjon. I 12-tida er hun ennå ikke avhørt.

Agder skriver for øvrig at huset mannen ble funnet ved, eies av kommunen og brukes av personer med behov for tilrettelagt bolig. Etter det Dagbladet forstår, bodde mannen i huset, og ifølge Fvn.no var det nær relasjon mellom den siktede og den drepte.

- Begge de to er hjemmehørende i Flekkefjord, sier Grytten, som varsler en pressekonferanse om drapet klokka 14.30.

Dagbladet følger saken.

TEKNISK ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere fra Kristiansand er ankommet åstedet er er i gang med undersøkelsene. Foto: Erik Thime/Avisen Agder
TEKNISK ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere fra Kristiansand er ankommet åstedet er er i gang med undersøkelsene. Foto: Erik Thime/Avisen Agder Vis mer