Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død mann i Baneheia var norsk

Levningene etter mannen som ble funnet i Baneheia i mai, under leteaksjonen etter drapsofrene Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen, var av en nordmann og ikke en tysker som først antatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Levningene var av Jan Ove Hovstad fra Kristiansand som ble meldt savnet 24. november 1994 fra Vest-Agder Sentralsykehus. Den gang var Hovstad 39 år.

Hovstad forsvant etter å ha vært innlagt for en fysisk skade på Vest-Agder Sentralsykehus. Da han ble borte var det en leteaksjon etter ham i Baneheia. Likevel ble han ikke funnet dengang.

- Han lå i et ekstremt ulendt terreng oppe i en ur på vestsida av Otra. Kriminalteknikeren som var på stedet, antar at vedkommende har falt ovenfra og ned i ura. Det er ikke funnet noe som tyder på at mannen har vært utsatt for noe kriminelt, sier Paul Lunde, konstituert avdelingssjef på personavsnittet i Kristiansand politidistrikt til Fædrelandsvennen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media