Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Død mann i Finnmark er identifisert

Politiet holder alle muligheter åpne i etterforskningen.

Politiet i Finnmark opplyser overfor Dagbladet at mannen som ble funnet død i Båtsfjord lørdag morgen nå er identifisert. De går imidlertid ikke ut med alder foreløpig.

- Vi har vært i kontakt med pårørende, men vil ikke gå ut med detaljer før vi er sikre på at alle er varslet, sier operasjonsleder Eirik Pedersen.

Kort tid etter oppdaterer politiet med at den avdøde er en lokal norsk mann i 40-åra.

Kartlegger bevegelser

Politiet jobber nå med å kartlegger bevegelsene til den avdøde mannen. Mye er fremdeles uklart, og politiet holder alle muligheter åpne.

Ifølge operasjonslederen undersøkes alt ifra illebefinnende til at mannen er utsatt for en kriminell handling. Han vil ikke si noe om hvorvidt mannen ser ut til å være påført skader.

- Er det en mann dere kjenner fra tidligere?

- Dette er ikke en person vi har hatt noe kontakt med fra før, sier Pedersen.

Funnet av forbipasserende

Mannen ble funnet av tilfeldig forbipasserende lørdag morgen. Helsepersonell ble varslet, men mannen ble erklært død på stedet.

Operasjonsleder Jannicke Silseth Eide sa lørdag morgen at politiet hadde sperret av åstedet og gjennomførte da tekniske og taktiske undersøkelser for å få kartlagt hendelsesforløpet. Det er ifølge politiet for tidlig å si om det kan ha skjedd noe kriminelt.

- Vi er i en tidlig fase i etterforskningen og har nå lite informasjon. Mannen vil bli sendt til obduksjon for å få avklart dødsårsak. I tillegg til tekniske og taktiske undersøkelser, jobber vi med å ta avhør av folk som bor i eller kan ha vært i området, sa Eide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling