Død mann var polsk arbeider

Politiet i Steinkjer fikk tips i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ett døgn etter at en død mann ble funnet ved Sørlia i Steinkjer ved 18-tiden i går kveld, visste politiet ennå ikke hvem den døde var.

Etter å ha bedt om hjelp fra publikum, kom svaret i kveld.

- Den døde er en 35 år gammel polsk gjestearbeider, opplyser operasjonsleder Birger Sandvik ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

Tidligere i dag sa  politistasjonssjef Tor Fossum til avisa at publikum med tips gjerne måtte komme på politistasjonen for å se bilde av den døde.

Ingen savnet

Politiet  brukte dagen til å undersøke om noen er savnet fra institusjoner eller arbeidsgivere i området uten å komme nærmere svaret på hvem den døde er.

Den uidentifiserte mannen ble funnet av en forbipasserende ved 18-tiden i går nær veien til et nytt boligområde på Løshella.

En legeundersøkelse viser at mannen døde på formiddagen i går. Politiet har ingen mistanke om at det er skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

170 cm høy

Dette er beskrivelsene politiet ga av den døde mannen:

- Om lag 40 år, av nordeuropeisk eller østeuropeisk opprinnelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer