Død nordmann obdusert i Manila

Den 30 år gamle nordmannen som natt til søndag ble funnet død på et hotellrom i Manila på Filippinene, ble obdusert i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Resultatet fra obduksjonen vil trolig bli klart i løpet av et par dager. Først da vil vi få klarhet i hva mannen døde av, sier ambassadør på Filippinene, Inga Magistad.

Ifølge avisen The Manila Times var den døde bundet med tape på hender og føtter da han ble funnet, og det antas at han er blitt offer for en kriminell handling.

Den 30 år gamle familiefaren fra Oslo ble meldt savnet av familien i Norge fredag. Natt til søndag fant hotellpersonalet i Manila mannen død på rommet.

Forretningsreise

- Han hadde ingen ytre skader, og det lokale politiet ønsker å foreta en obduksjon for å fastslå dødsårsaken, sier Magistad.

Nordmannen er ansatt i selskapet ABB Alstom Power, et deleid datterselskap av ABB-konsernet. Mannen var på forretningsreise på Filippinene. Kolleger hadde vært i kontakt med mannen fredag, og da sto tilsynelatende alt bra til med ham.

ABB Norge har sendt en representant til Filippinene for å bistå politiet i arbeidet med å kartlegge omstendighetene rundt 30-åringens død.

(NTB)